شما هنوز به سیستم وارد نشده اید.
سلام
شروع به ساخت یه سری ویدیوکست دربارهی آرچ لینوکس کردم و اسم این پروژه را "آرچ تی وی" گذاشتم, که قراره در اون دربارهی نصب و پیکربندی آرچ لینوکس, مثلث کامپایل بسته در آرچ لینوکس, حقه های مدیر بستهی پکمن, معرفی توزیع های آرچ بیس و ... صحبت کنم.
آرچ تی وی [گام1] نصب و پیکربندی آرچ لینوکس :
توی این ویدئو آموزش دادم چطوری آرچ لینوکس را نصب کنید
دانلود لینک مستقیم از دراپ باکس
آرچ تی وی [گام2] پیکربندی و کار با مدیر بسته ی پکمن
توی این ویدئو به مدیر بسته ی پکمن و کار با اون میپردازیم
آرچ تی وی [گام3] آشنایی بیشتر با فلگ های پکمن
سعی کردم ویدئوها بیشتر از 15 دقیقه نشوند تا کیفیت کار و اجرا بیشتر باشه و این ویدئو هم 13 دقیقه است ! توی ویدئو با لیست سیاه کردن بسته و گروه بسته در آرچ و با چند فلگ آشنا میشوید!
آرچ تی وی [گام4] گذری بر آرچ بیس ها و نصب مانجارو با رابط Thus
توی این ویدئو مانجارو را با رابط گرافیکی نصب خواهیم کرد
آرچ تی وی [گام5] نصب مانجارو در خط فرمان
در این ویدئو مانجارو را در خط فرمان نصب خواهیم کرد
آرچ تی وی [گام6] نصب و پیکربندی وب سرور آپاچی با PHP7
توی این ویدیو وب سرور آپاچی را راه اندازی میکینم و ماژول PHP7 را وارد فایل کانفیگ آپاچی میکنیم
آرشیو ویدیوها در سایت شخصی خودم
این پست به مرور زمان آپدیت خواهد شد !
آخرین ویرایش توسط حسین حیدری (2016-04-29 09:36:43)
Just an anime fan
آفلاین
بسیار حرکت خوبی هست جاش خالی بود
توی آپارات هم میشه با ۷۲۰ دید
برای همین توصیه میکنم روی آپارات هم آپلود کن
آفلاین
توی آپارات هم که هست !
Just an anime fan
آفلاین
یک حرکت فوق العاده از حسین عزیز . آقا کار ارزشمندی انجام دادی . سپاس
Software Engineer (Mobile and Back-End Developer)
and interested to Arch Linux, Golang
به سایت ما سر بزنید
مهرداد دولت خواه - Mehrdad Dolatkhah
آفلاین
خواهش می کنم مهرداد جان و ممنون از حمایتت !
Just an anime fan
آفلاین
لایک داری!
فقط یه جا بذار بقیه هم بتونن فعالیت کنن اینجوری که همه عرصه ها رو درو میکنی میری جلو!
*** I FIGHT FOR USERS ***
آفلاین
سلام دوستان
ویدئوی جدید اضافه شد و دربارهی کار با مدیر بستهی پکمن هست و بیشتر دربارهی etc/pacman.conf/ و پیکربندی های پکمن و ... لطفا نگاه کنید نظر بدید !
Just an anime fan
آفلاین
من اولیش رو دیدم. انصافا خوب شده. ویدئوکست فارسی هم راجع به نصب آرچ پیدا نکردم تا مقایسه کنم. منتها کاری که می کنی درخور ستایشه؛ مخصوصا بخاطر اینکه تقریبا (احتمالا یقینا) اولینه و همچنین نشون میده نصب آرچ بهیچ عنوان سختی نداره و یک آرچر الزاما یه آدم خفن نیست؛ بلکه کسی هست که دوست داره بیشتر به چیدمان و معماری سیستمش اشراف داشته باشه و همچنین عاشق سادگی و نبوغه.
آفلاین
ممنون از حمایتتون !
وجود پست از شما در این تاپیک بزرگترین روحیه برای ادامه شد ! البته دارم سعی می کنم ویدیوها با محتوا تر باشه و همچنین زمانشون هم کمتر باشه !
آخرین ویرایش توسط حسین حیدری (2016-02-29 14:50:36)
Just an anime fan
آفلاین
این نهایت لطف شماست حسین عزیز. کلا بقای چنین جوامعی در گرو فعالیت های این چنینی مخصوصا از طرف اعضای کم سن و ساله که علیرغم سنّ کمشون تخصص و مطالعشون بالاست. مطمینا آینده روشنی در این مسیر منتظر شما و دوستان هم سن و سالتونه تا در مسیر پیشرفت قدم بردارید.
اما کلا تجربه ثابت کرده ویدئوهای با حجم کمتر هم از ناحیه شخصی که اونها رو میسازه باعث افزایش کیفیتشون میشه و هم رغبت و تمایل مخاطب رو برای تماشا بالا میبره. درست برخلاف کتاب که باید دقیق خونده بشه و اکثرا توام با حلّ تمرینه، مخاطب در ویدئو انتظار داره تا بدون ابهام و کاملا شفاف تعلیم داده بشه. امیدوارم در بعدی ها هم موفق باشید.
آفلاین
دوستان ویدئوی سوم به پست اول اضافه شد !
Just an anime fan
آفلاین
دوستان ویدئوی چهارم اضافه شد
Just an anime fan
آفلاین
قسمت پنجم اضافه شد!
Just an anime fan
آفلاین
دوستان قسمت ششم اضافه شد!
Just an anime fan
آفلاین
حسین جان خسته نباشی
دیروز داشتم ویدیوی قسمت اول رو میدیدم که یه نکته به ذهنم رسید که امیدوارم توی ساختن ویدیوهات بهت کمک کنه
چون داری آموزش نصب میدی باید همه حالت ها رو توضیح بدی برای بیننده چون بینندت ممکن هست نسبتا مبتدی باشه
توی قسمت اول توضیح میدی که موقع نصب یه سری بسته دانلود میشه و داخل ترمینال هم پینگ میکنی و میگی خداروشکر! ایترنت وصله
خب درسته خداروشکر! ولی باید برای بیننده بگی اگه وصل نبود چیکار کنه!
فرض کن کاربر یه اتصال وای فای با رمز (WPA2 مثلا!) داشته باشه و توی ماشین مجازی هم نخوات نصب کنه و روی لپ تاپش بخوات نصب کنه
باید همون اول براش توضیح بدی وسط نصب چه طوری به اینترنت وای فای وصل بشه و فرآیند نصب رو ادامه بده وگرنه یه سیستم داره که وسط فرآینده نصبه و نمیدونه باهاش چیکار کنه!
مشکل دوم :
باز هم همون مسئله فرض کن کاربرت مبتدی هست و حالت های مختلف رو براش توضیح بده
خیلی خوب برای کاربر درباره نحوه پارتیشن بندی توضیح دادی ولی حالت های دیگه رو براش توضیح بده
مثلا! فرض کن از قبل یه سری پارتیشن داره.برای مثال چهارتا پارتیشن داره و یکیش ویندوزه و میخوات کنار ویندوز آرچ نصب کنه
یا مثلا اوبونتو و ویندوز داره و میخوات کنار اونا آرچ نصب کنه
باید براش توضیح بدی که چه طوری پارتیشنش رو پیدا کنه و اشتباه فرمت نکنه ! وگرنه چون مبتدی هست ممکن هست همه اطلاعاتش پاک بشه
هر دو مسئله بالا با یه سرچ توسط کاربر حل میشه ولی! مخاطب ویدیوت کاربرهای تازه واردتر هستند و ممکنه نتونه با سرچ جواب درست رو پیدا کنه پس همه حالت ها رو در نظر بگیر براشون
موفق باشی
آفلاین
ممنونم از اینکه نظر دادید, بله حق با شماست من معذرت میخوام و سعی میکنم از این به بعد تا حد امکان مسائل را ساده کنم و برای افراد مبتدی تر شرح بدم
Just an anime fan
آفلاین
به جز سه فایل اول بقیه دیگه در دسترس نیست.
کجا میتونم دسترسی داشته باشم ؟
آفلاین
من سعی کردم، همش رو پاک کنم از اینترنت، نمیدونم چرا سه مورد اولش هنوز پاک نشده )
میخوام دوباره بسازم
Just an anime fan
آفلاین