شما هنوز به سیستم وارد نشده اید.
درود، من تازگی به مشکلی برخوردم توی لاگین آنترگوس که کلاً کیبردم به طور کلی از کار می افته و نمی تونم پسورد وارد کنم باید حتماً صبر کنم که سیستم رو حالت استندبای بره و با تکون دادن موس اون وقت صفحه بالا بیاد و اجازه بده پسورد وارد کنم؛ می خوام بدونم مشکل دقیقاً چیه و چطوری می تونم رفعش کنم و راهی داره که من این لاگین آنترگوس رو پاک کنم و بجاش لاگین همون XFCE رو نصب کنم؟ (منتظرِ راهنمایی تون می مونم)
آخرین ویرایش توسط Salar (2016-10-22 13:47:24)
.:ما به هم کمک می کنیم چون وجود انسان همین است:.
آفلاین
سلام دوست عزیز. بله میشه. ctrl+alt+f2 رو بزنید و وارد کاربر مورد نظر بشید و به حذف display manager آنترگوس (سرچ کنید ببینید چه بسته ای هست) بپردازید:
sudo pacman -Rs package_name
سپس میتونین از بین display manager های مختلف هر کدوم رو نصب کنین. (lxdm اونیه که برای xfce پیشفرض هست).
در انتها در صفحه ی مربوط به ویکی display manager مورد نظر سرویسشو enable کنین (برای lxdm):
sudo systemctl enable lxdm.service
آفلاین
سلام دوست عزیز. بله میشه. ctrl+alt+f2 رو بزنید و وارد کاربر مورد نظر بشید و به حذف display manager آنترگوس (سرچ کنید ببینید چه بسته ای هست) بپردازید:
sudo pacman -Rs package_name
سپس میتونین از بین display manager های مختلف هر کدوم رو نصب کنین. (lxdm اونیه که برای xfce پیشفرض هست).
در انتها در صفحه ی مربوط به ویکی display manager مورد نظر سرویسشو enable کنین (برای lxdm):
sudo systemctl enable lxdm.service
ممنون که پاسخ دادین، از طریق ترمینال هم میشه انجام داد راه هایی رو که گفتید یا حتماً باید خارج بشم و ctrl+alt+f2 رو بزنم ؟
آفلاین
بله میشه. من فکر کردم تو لاگین گیر کردید و اون ctrl+alt+f2 راه نجات از چنین گیر کردنایی هست.
آفلاین
بله میشه. من فکر کردم تو لاگین گیر کردید و اون ctrl+alt+f2 راه نجات از چنین گیر کردنایی هست.
درود بر شما، مشکل حل شد سپاس بسیار.
آفلاین
خوشحالم که حل شد. لطف کنید پست اول رو ویرایش کنید و (حل شد) یا [حل شد] رو به ابتداش اضافه کنید که نظم انجمن پا بر جا باشه.
آفلاین