شما هنوز به سیستم وارد نشده اید.
سلام
همین چند روز پیش stackoverflow یه مقاله راجع به گوگل داد منم یادم به اوبونتو افتاد, اوبونتو را وقتی شما نصب کنی یه فایرفاکس به صورت پیشفرض نصب داره که صفحهی خاناش گوگل هست, اما نه اون گوگلی که ما هممون دیدم کنار نوشتهی گوگل لوگوی اوبونتو طراحی شده و آدرس اون صفحههم یک کلمهی اوبونتو توش هست.
حالا جایی هست بریم پیش نهاد بدیم یه همچین صفحهای هم برای ما درست کنن ؟؟؟ که وقتی فایرفاکس را نصب میکنیم لوگوی آرچ هم کنار نوشتهی گوگل باشه ??
Just an anime fan
آفلاین
سلام.
هیچی غیر ممکن نیست.
ولی فکر کنم شرکت کانونیکال این درخواست رو به موزیلا داده که یه صفحه خانگی شخصی سازی شده بسازه.
آرچ هم باید توسعه دهنده های اصلیش با موزیلا در ارتباط باشن و پیشنهاد بدن.
هرچند واسه من این صفحه مهم نیست. خیلی توی روند کارم تاثیری نمیذاره.
آفلاین
اینجا رو ببینید( توضیحات مفصل تر در ویکی فایرفاکس):
https://www.archlinux.org/packages/comm … ox-search/
البته اونچه که شما میگید رو برآورده نمی کنه اما امکانات بیشتری در اختیار میذاره. شایدم با دستکاری توی یکی از تم های فایرفاکس بشه صفحه این مرورگر رو به روایت آرچ شخصی سازی کرد.
آفلاین
نه هیچ تاثیری نمیذاره اما خب گفتم مام داشته باشیم بد نیست همین.
Just an anime fan
آفلاین
اگه اشتباه نکنم این کارو یک افزونه از پیش نصب شده در اوبونتو انجام میده که با غیرفعال کردنش همون صفحه اصلی فایرفاکس بر میگرده.
آخرین ویرایش توسط qr1300 (2015-11-04 19:07:24)
آفلاین
با اینجا دیگه startpage مرورگر رو به هرشکلی میشه درآورد. مخصوصا اون دکمه create theme.
آفلاین
کاربردی نداره اما چیز باحالی هست یا مثلا وقتی آرچ داره میاد بالا لوگوش نشون داده بشه به جای یه عالمه نوشته.
اینا فقط لاکچری هستند اصلا پایه و اساس آرچ هست.
Just an anime fan
آفلاین
کاربردی نداره اما چیز باحالی هست یا مثلا وقتی آرچ داره میاد بالا لوگوش نشون داده بشه به جای یه عالمه نوشته.
اینا فقط لاکچری هستند اصلا پایه و اساس آرچ هست.
آرچ وقتی داره میاد بالا یعنی داره بوت میشه ؟
اگر آره یه نگا به اینا بنداز
Fbsplash , Plymouth , Splashy , xplash
:: محسن شایان
:: توییتر
آفلاین