شما هنوز به سیستم وارد نشده اید.

#1 2018-06-22 13:07:35

joker
عضو
ثبت شده: 2018-01-24
ارسال ها: 39

خطای ACPI در هنگام راه اندازی سیستم [ حل شد ]

درود
هنگامی که سیستم روشن می کنم با ارورهای زیر روبرو میشم

ACPI Error: No pointer back to namespace node in package 000000008ac5c3f7 (20180313/dsargs-303)
ACPI Error: Method parse/execution failed \_SB.PCI0.B0D4.PPCC, AE_AML_INTERNAL (20180313/psparse-516)
ioremap error for 0x7aeef000-0x7aef0000, requested 0x2, got 0x0
ioremap error for 0x7aeef000-0x7aef0000, requested 0x2, got 0x0
pcieport 0000:00:1c.5:   device [8086:9d15] error status/mask=00003000/00002000
pcieport 0000:00:1c.5:    [12] Replay Timer Timeout 

مشکل رو گوگل کردم اما به راه حلی نرسیدم

آخرین ویرایش توسط joker (2018-06-25 00:38:55)

آفلاین

#2 2018-06-22 13:40:02

Arcush
Moderator
ثبت شده: 2015-09-15
ارسال ها: 1,473

پاسخ: خطای ACPI در هنگام راه اندازی سیستم [ حل شد ]

درود.

دربارهٔ ACPI Error اینجا را ببینید:
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php … 8#p1783188
دربارهٔ pcieport هم اینجا را ببینید:
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=232040

آفلاین

#3 2018-06-23 12:48:46

joker
عضو
ثبت شده: 2018-01-24
ارسال ها: 39

پاسخ: خطای ACPI در هنگام راه اندازی سیستم [ حل شد ]

درود آرکوش جان
درمورد ACPI لینکی که دادید رو خوندم اینجور برداشت کردم که مهم نیست و یا باید سطح loglevel رو پایین آورد که نمیدونم چطور
درمورد pcieport هم مشکل برطرف شد
بعد از تغییرات فراموش کرده بودم دوباره گراب رو کانفیگ کنم
سپاس بی کران

آفلاین

#4 2018-06-23 14:11:13

joker
عضو
ثبت شده: 2018-01-24
ارسال ها: 39

پاسخ: خطای ACPI در هنگام راه اندازی سیستم [ حل شد ]

جالب هست دوباره برگشت گویا مشکل از پردازنده های skylake اینتل هست که این باگ رو دارند.
ارور pci با تغییر کانفیگ etc/default/grub به شکل زیر مشکل حل شد.

GRUB boot loader configuration

GRUB_DEFAULT=0
GRUB_TIMEOUT=5
GRUB_DISTRIBUTOR="Arch"
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash pci=nomsi"
GRUB_CMDLINE_LINUX="text pci=nomsi"

برای ACPI ایده ای دارید ؟

آخرین ویرایش توسط joker (2018-06-23 14:17:00)

آفلاین

#5 2018-06-24 23:17:26

Arcush
Moderator
ثبت شده: 2015-09-15
ارسال ها: 1,473

پاسخ: خطای ACPI در هنگام راه اندازی سیستم [ حل شد ]

joker@ گرامی، پوزش ازینکه ارسال هام تنها حاویِ پیوندهای مستقیم استند (شوربختانه در این روزها درگیری های زیادی دارم). برای تغییر لاگ لِول در گراب این دوتا را ببینید:
https://wiki.archlinux.org/index.php/silent_boot
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=199778

آفلاین

#6 2018-06-24 23:47:38

joker
عضو
ثبت شده: 2018-01-24
ارسال ها: 39

پاسخ: خطای ACPI در هنگام راه اندازی سیستم [ حل شد ]

خواهش می کنم آرکوش جان ؛ سپاس از وقتی که میگذاری

در etc/default/grub اومدم loglevel=3 را به قسمت GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT اضافه کردم و مشکل حل شد.
بازم ممنون

آفلاین

پانوشت انجمن

پشتیبانی توسط تیم آرچ لینوکس ایران و نیرو گرفته با FluxBB