شما هنوز به سیستم وارد نشده اید.
صفحات: 1
لپ تاپ من 2 کارت گرافیک داره یکی اینتل یکی انویدیا که تو ویندوز اینطوری بود که به طور معمول از اینتل استفاده میکرد و برای کارهای سنگین مثل بازی میرفت روی انویدیا .
شما چی پیشنهاد میدین برای نصب کارت گرافیک؟ ایا از بسته های ازاد و رایگانی که خود لینوکس برای کارت گرافیک داره استفاده کنم یا همون اینتل و انویدیا نصب کنم؟ + بعد نصب نیاز به کانفیگ خاصی داره؟
راستی میشه درباره nouveau برام توضیح بدین؟ این کارش چیه دقیقا؟
بهم سر بزنید :
www.iaghapour.ir
عاشق لینوکس و سیخ دادنش
آفلاین
درود
می تونید برای اینتل و انویدیا از راه انداز آزاد استفاده کنید.
xf86-video-intel
xf86-video-nouveau
همینطور پیشنهاد می کنم صفحه Bumblebee رو در ویکی آرچ مطالعه کنید.
آخرین ویرایش توسط joker (2018-10-09 23:48:34)
آفلاین
فک کنم ضعیف بودن انگلیسیم باعث بشه کلا لینوکس رو بر خلاف میل باطنیم بزارم کنار (
بهم سر بزنید :
www.iaghapour.ir
عاشق لینوکس و سیخ دادنش
آفلاین
تشکر از شما دوست نازنینم.
بهم سر بزنید :
www.iaghapour.ir
عاشق لینوکس و سیخ دادنش
آفلاین
درود
می تونید برای اینتل و انویدیا از راه انداز آزاد استفاده کنید.xf86-video-intel xf86-video-nouveau
همینطور پیشنهاد می کنم صفحه Bumblebee رو در ویکی آرچ مطالعه کنید.
این 2 تا رو نصب کردم ولی هنوزم مثالا الان صفحه فایرفاکس رو بالا پایین میکنم صفحه یجوریه انگتر یه لحظه صفحه یه خط اریب وسطش ایجاد میشه و رد میشه!!!
بهم سر بزنید :
www.iaghapour.ir
عاشق لینوکس و سیخ دادنش
آفلاین
دوستان کسی راهی نداره؟ خیلی داره اذیت میکنه.
بهم سر بزنید :
www.iaghapour.ir
عاشق لینوکس و سیخ دادنش
آفلاین
دوستان کسی راهی نداره؟ خیلی داره اذیت میکنه.
سلام من گرافیک لپ تاپم اینتل هست و این مشکل رو داشتم به خصوص تو فیلم دیدن که اون شکستگی و به اصطلاح tearing رو داشتم که با اینکاری که میگم درست شد.شما هم فقط از اینتل استفاده کن و برو تو این صفحه که تو همین انجمنه .پست آخر رو بخون و انجام بده
https://bbs.archusers.ir/viewtopic.php?id=637
آخرین ویرایش توسط mosayyebsn68 (2018-10-11 17:36:18)
آفلاین
imaniy نوشته است که:دوستان کسی راهی نداره؟ خیلی داره اذیت میکنه.
سلام من گرافیک لپ تاپم اینتل هست و این مشکل رو داشتم به خصوص تو فیلم دیدن که اون شکستگی و به اصطلاح tearing رو داشتم که با اینکاری که میگم درست شد.شما هم فقط از اینتل استفاده کن و برو تو این صفحه که تو همین انجمنه .پست آخر رو بخون و انجام بده
تو آخر پست خودتون گفتین هنوز مشکل دارین تو مرورگر و اینکه من نمیتونم با یک گرافیک باشم بخاطر بازی کردن نیاز به گرافیک دوم دارم.
بهم سر بزنید :
www.iaghapour.ir
عاشق لینوکس و سیخ دادنش
آفلاین
اونو من نگفتم یکی دیگه گفته....این مشکل رو من رو چندتا سیستم متفاوت داشتم وبا این کار واسه من کاملا برطرف شد و هیچ مشکلی ندارم..دقت کنید تو اون پست دوتا کد گذاشته شده که من از آخریش استفاده می کنم و مشکل کاملا برطرف میشه..شما هم امتحان کن
آفلاین
صفحات: 1