شما هنوز به سیستم وارد نشده اید.
صفحات: 1
سلام.
من تازگیا ارچ نصب کردم با Cinnamon.
الان که واردش میشم میبینم که ترمینال ندارم (یادم رفته بود نصب کنم) و البته یه جورایی معیوبه.
چطوری حذفش کنم؟
ویندوزم ندارم
سی دی هم بوت نمیشه ینی گراب نمیذاره
آفلاین
درود
میتونید با کلیدهای ترکیبی Ctrl + Alt + F1 یا F2 و ... به محیط tty برید و یک شبیه ساز نصب کنید. برای اتصال اینترنت هم از لن و dhcpcd یا wifi-menu استفاده کنید. یا از همونجا میتونید اقدام به تعویض میزکار کنید.
آخرین ویرایش توسط AliNbipr (2019-06-18 14:45:16)
آفلاین
سلام.
من تازگیا ارچ نصب کردم با Cinnamon.
الان که واردش میشم میبینم که ترمینال ندارم (یادم رفته بود نصب کنم) و البته یه جورایی معیوبه.
چطوری حذفش کنم؟
ویندوزم ندارم
سی دی هم بوت نمیشه ینی گراب نمیذاره
درود و خوشآمد. در ادامهٔ پاسخ پیشین بیفزایم که برای حذف و نصب بسته ها لازم است که pacman و سینتکسِ اون را به خوبی بشناسید. به ویکی پارسیِ خودمون و یا ویکیِ خود پکمن مراجعه کنید. دلیل عمدهٔ بیشتر ما برای استفاده از آرچ همین پکمن و توانایی های کم نظیرش است. افزون بر این، سینامونْ دیگرْ یک دسکتاپِ مستقله و به سادگی معیوب بودن را نمی تونیم بهش وصله کنیم. ما گاهی ترجیح می دیم تکه های مختلفِ مورد نیاز را بشناسیم و جداگانه نصبشون کنیم. دسکتاپ هایی مثل KDE ایده ای برخلاف این ترجیح دارند و اگر احساس می کنید می خواهید یک دسکتاپِ کامل داشته باشید، می تونید نگرشتون را به سوی استفاده از چنین دسکتاپ هایی تغییر بدهید.
آفلاین
صفحات: 1